NOVICE IN DOGODKI

RSS
Slovenska elektrodistribucijska podjetja so v sodelovanju z Ministrstvom za javno upravo in družbo Informatika naredila korak naprej k poenostavitvi storitev za uporabnike na merilnem mestu.
Preberite več
Kategorije: Novice, Izjave za medije |
Prihodnost je električna - 6. Strateška konferenca elektrodistribucije Slovenije
Predstavniki petih slovenskih distribucijskih podjetij so po enoletnem premoru zopet združili moči in organizirali že šesto strateško konferenco elektrodistribucije Slovenije. Na letošnji konferenci z naslovom »Prihodnost je električna« so v središče postavili pomen in vlogo distribucije pri zelenem prehodu.
Preberite več
Kategorije: Novice, Izjave za medije |
S klikom na novico boste lahko dostopali do spletne izvedbe Strateška konferenca elektrodistribucije z naslovom Prihodnost je električna.
Preberite več
Kategorije: Novice |
Vljudno vabimo na šesto Strateško konferenco elektrodistribucije Slovenije 2021 z naslovom PRIHODNOST JE ELEKTRIČNA, ki bo potekala v sredo, 29. septembra 2021, od 9. ure dalje v MARIBOXu.
Preberite več
Kategorije: Novice |

Odgovornost do odjemalcev v novih razmerah

objavljeno
Elektrodistribucijska podjetja smo pripravila zbornik, v katerem smo povzela aktualna dogajanja v elektrodistribucijskih podjetjih v letu 2019.
Preberite več
Kategorije: Novice |
Akademija distribucije Elektro Maribor Vas vljudno vabi na strokovni e-posvet, ki bo v torek, 29. septembra 2020 ob 11. uri preko video povezave.
Preberite več
Kategorije: Novice, Dogodki |

Nemotena preskrba z elektriko tudi v novih razmerah

objavljeno
Slovenske družbe za distribucijo električne energije so se takoj organizirano odzvale na krizne razmere, v katerih smo se znašli zaradi koronavirusa.  Ključne operativne kadre v distribucijskih centrih vodenja so razporedili v ločene skupine in na različne lokacije, da je tveganje za okužbo minimalno. Sprejeli so tudi ukrepe za morebitno izmenjavo le teh med podjetji, rezervne ekipe so doma v samoizolaciji. Natančno so organizirali ekipe, ki delajo na terenu, ob upoštevanju vseh zašči...
Preberite več
Kategorije: Novice |
Elektrodistribucijska podjetja z ukrepi in medsebojnim sodelovanjem za zanesljivo preskrbo z električno energijo tudi v kriznih razmerah.
Preberite več
Kategorije: Novice |
Elektrodistribucijska podjetja, združena v Gospodarskem interesnem združenju distribucije električne energije, so vzpostavila brezplačen enoten spletni portal Moj elektro - Sistem za enoten dostop do merilnih podatkov (SEDMp).
Preberite več
Kategorije: Novice |
Maribor, 26.8.2019 – Na strokovnem posvetu o pripravi nacionalnega energetskega in podnebnega načrta (NEPN) ter izzivih energetske tranzicije, ki sta ga pripravila Akademija distribucije Elektra Maribor in Gospodarsko interesno združenje distribucije električne energije, je bilo kot ključno za našo stabilno energetsko prihodnost, ki ni samoumevna, izpostavljeno doseganje ravnotežja med potrebami uporabnikov, zmogljivostjo omrežij in razpoložljivostjo proizvodnih virov. Pri prehodu v niz...
Preberite več
Kategorije: Novice, Dogodki |