NOVICE IN DOGODKI

Archive by category: NoviceNazaj
RSS
Gradimo zeleno prihodnost - 7. strateška konferenca elektrodistribucije Slovenije
Predstavniki petih slovenskih distribucijskih podjetij so zopet združili moči in organizirali že sedmo strateško konferenco elektro distribucije Slovenije. Na letošnji konferenci z naslovom »Gradimo zeleno prihodnost« so tuji in slovenski gostje v ospredje postavili trajnost in z njo povezane izzive, ki so pred nami na področju zelene prihodnosti. 
Preberite več
Kategorije: Novice, Izjave za medije |
V četrtek, 8. septembra 2022, od 9. ure dalje, bo v Festivalni dvorani na Bledu potekala 7. strateška konferenca z naslovom Gradimo zeleno prihodnost, objavljamo povezavo, na kateri bo mogoče spremljati konferenco.
Preberite več
Kategorije: Novice |
Vljudno vabimo na sedmo Strateško konferenco elektrodistribucije Slovenije 2022 z naslovom GRADIMO ZELENO PRIHODNOST, ki bo potekala v četrtek, 8. septembra 2022, od 9. ure dalje v Festivalni dvorani na Bledu.
Preberite več
Kategorije: Novice |
Slovenska elektrodistribucijska podjetja so v sodelovanju z Ministrstvom za javno upravo in družbo Informatika naredila korak naprej k poenostavitvi storitev za uporabnike na merilnem mestu.
Preberite več
Kategorije: Novice, Izjave za medije |
Prihodnost je električna - 6. Strateška konferenca elektrodistribucije Slovenije
Predstavniki petih slovenskih distribucijskih podjetij so po enoletnem premoru zopet združili moči in organizirali že šesto strateško konferenco elektrodistribucije Slovenije. Na letošnji konferenci z naslovom »Prihodnost je električna« so v središče postavili pomen in vlogo distribucije pri zelenem prehodu.
Preberite več
Kategorije: Novice, Izjave za medije |
S klikom na novico boste lahko dostopali do spletne izvedbe Strateška konferenca elektrodistribucije z naslovom Prihodnost je električna.
Preberite več
Kategorije: Novice |
Vljudno vabimo na šesto Strateško konferenco elektrodistribucije Slovenije 2021 z naslovom PRIHODNOST JE ELEKTRIČNA, ki bo potekala v sredo, 29. septembra 2021, od 9. ure dalje v MARIBOXu.
Preberite več
Kategorije: Novice |

Odgovornost do odjemalcev v novih razmerah

objavljeno
Elektrodistribucijska podjetja smo pripravila zbornik, v katerem smo povzela aktualna dogajanja v elektrodistribucijskih podjetjih v letu 2019.
Preberite več
Kategorije: Novice |
Akademija distribucije Elektro Maribor Vas vljudno vabi na strokovni e-posvet, ki bo v torek, 29. septembra 2020 ob 11. uri preko video povezave.
Preberite več
Kategorije: Novice, Dogodki |

Nemotena preskrba z elektriko tudi v novih razmerah

objavljeno
Slovenske družbe za distribucijo električne energije so se takoj organizirano odzvale na krizne razmere, v katerih smo se znašli zaradi koronavirusa.  Ključne operativne kadre v distribucijskih centrih vodenja so razporedili v ločene skupine in na različne lokacije, da je tveganje za okužbo minimalno. Sprejeli so tudi ukrepe za morebitno izmenjavo le teh med podjetji, rezervne ekipe so doma v samoizolaciji. Natančno so organizirali ekipe, ki delajo na terenu, ob upoštevanju vseh zašči...
Preberite več
Kategorije: Novice |
Stran 1 od 4 PrvaPrejšnja [1]