NOVICE IN DOGODKI

4. strateška konferenca elektrodistribucije

objavljeno

Spoštovani,

poslanstvo petih slovenskih družb za distribucijo električne energije je zagotavljanje zanesljivega, varnega, kakovostnega, stroškovno učinkovitega in trajnostnega distribucijskega elektroenergetskega sistema za končnega uporabnika. V želji, da strokovni in širši javnosti predstavimo trende in priložnosti, ki jih je treba upoštevati pri razvoju, načrtovanju in gradnji elektrodistribucijskega sistema, organiziramo strateško konferenco, na kateri bomo predstavili aktualno stanje razvoja in izzive, s katerimi se srečujemo. Če vas tematika zanima,

vas vljudno vabimo  na četrto

STRATEŠKO KONFERENCO ELEKTRODISTRIBUCIJE SLOVENIJE 2018

z naslovom

ELEKTRIFIKACIJA ZA LETO 2050,

ki bo potekala v četrtek, 5. aprila 2018, od 9. ure dalje
v Ljubljani v Hotelu Slon.

 

Rdeča nit letošnjih predstavitev in razprav bo vpliv vse večjega števila uporabnikov električne energije na delovanje distribucijskega sistema zaradi dekarbonizacije ogrevanja, digitalizacije, e-mobilnosti in integracije obnovljivih virov. Izpostavili bomo izzive, ki jih akterji elektrodistribucijskega sistema prepoznavamo, in nakazali rešitve, ki bodo tudi leta 2050 skladne z našim poslanstvom in bodo zadovoljile potrebe uporabnikov.

Na letošnji, že četrti, tradicionalni strateški konferenci bodo sodelovali številni ugledni domači in tuji gostje.

Dogodek je namenjen vsem ključnim javnostim, s katerimi želimo sooblikovati strateški dogodek z izhodišči za nadaljnji razvoj elektroenergetskega distribucijskega sistema Slovenije.

PROGRAM

 

Informacije in prijava:
Udeležba na konferenci je brezplačna, zaradi omejenega števila mest pa je obvezna vaša e-prijava.

Prijavo ali morebitno vprašanje pošljite na elektronski naslov: konferenca@giz-dee.si. Navedite naziv organizacije, vaše ime, priimek in e-kontakt ter si zagotovite svoje mesto na dogodku. Prijave sprejemamo do vključno 3. aprila 2018.

Veseli bomo vaše udeležbe!

Spoštovani udeleženci konference, obveščamo vas, da je v Ljubljani zaradi obnove popolna zapora na Gosposvetski cesti (https://prominfo.projekti.si/web).

Zaradi zapore je večja možnost gneče, zato vas prosimo, da se na pot odpravite pravočasno.

Kje lahko parkirate:

Parkirna hiša Kongresni trg, lokacija

Parkirna hiša Kozolec, lokacija

Parkirna hiša Šubičeva, lokacija

Parkirišče Šumi, lokacija

 

Gospodarsko interesno združenje (GIZ) distribucije električne energije, sestavljajo družbe:

Nazaj