NOVICE IN DOGODKI

Archive by category: NoviceNazaj
RSS

4. strateška konferenca elektrodistribucije

objavljeno
4. strateška konferenca elektrodistribucije
Vljudno vas vabimo na četrto STRATEŠKO KONFERENCO ELEKTRODISTRIBUCIJE SLOVENIJE 2018 z naslovom ELEKTRIFIKACIJA ZA LETO 2050, ki bo potekala v četrtek, 5. aprila 2018, od 9. ure dalje v Ljubljani v Hotelu Slon.
Preberite več
Kategorije: Novice, Dogodki |
Predstavitev ključnih dejstev elektro distribucijskih podjetij na področjih: korporativno upravljanje, rezultati poslovanja, investicijska vlaganja in stimulacija uspehov
Preberite več
Kategorije: Novice |
Krepitev sodelovanja slovenske in hrvaške distribucije se nadaljuje tudi na operativni ravni
V petek, 16. 2. 2018, so se predstavniki Operaterja distribucijskega omrežja Hrvaškega elektrogospodarstva (HEP-ODS) in delovna skupina za tehnične zadeve, v kateri so predstavniki vseh petih slovenskih podjetij za distribucijo električne energije, v Celju sestali na operativni ravni z namenom krepitve že obstoječega sodelovanja, vključno z medsebojno izmenjavo dobrih praks in sodelovanja v projektih.
Preberite več
Kategorije: Novice |

Emobilnost zahteva razvoj omrežja

objavljeno
Sporočilo za javnost - deveta seja skupščine GIZ distribucije električne energije.
Preberite več
Kategorije: Novice, Izjave za medije |
Čezmejno sodelovanje - nove priložnosti - Srečanje slovenske in hrvaške elektrodistribucije - sporočilo za javnost
Maribor, 4. oktober 2017 – Danes so se predstavniki Operaterja distribucijskega omrežja Hrvaškega elektrogospodarstva (HEP-ODS) in vseh petih slovenskih podjetij za distribucijo električne energije sestali na najvišji ravni z namenom krepitve že obstoječega sodelovanja, vključno z medsebojno izmenjavo dobrih praks in sodelovanja v projektih.
Preberite več
Kategorije: Novice, Izjave za medije |
Ljubljana, 22.9.2017 - Skupščina GIZ distribucije električne energije, ki ji od 1. 7. 2017 predseduje mag. Boris Sovič, se je v petek, 22. 9. 2017, sestala na svoji osmi redni seji v Ljubljani. Na seji so skupaj s predstavniki družbe SODO d.o.o. obravnavali Razvojni načrt za naslednje desetletno obdobje (2019 - 2028).
Preberite več
Kategorije: Novice |
Distribucijska podjetja opozarjajo na njihovo vlogo do državljanov in pomen v energetskem konceptu Slovenije - sporočilo za javnost
Ljubljana, 13. 9. 2017 – V Stari mestni elektrarni je danes potekala novinarska konferenca predstavnikov gospodarskega interesnega združenja za distribucijo električne energije, na kateri je pet predsednikov uprav distribucijskih podjetij v Sloveniji (Elektro Ljubljana, Elektro Maribor, Elektro Celje, Elektro Primorska, Elektro Gorenjska), izpostavilo razvojno vlogo in njihov pomen za uresničevanje strategije Republike Slovenije ter predstavilo predloge za oblikovanje razvojno vzdržnega in...
Preberite več
Kategorije: Novice |
Vljudno vas vabimo na novinarsko konferenco, na kateri bodo predsedniki uprav vseh petih slovenskih distribucij električne energije predstavili svoje poglede na gradivo za Energetski koncept Slovenije, ki je bilo dano v javno obravnavo.
Preberite več
Kategorije: Novice, Dogodki |
S 1. julijem 2017 vodenje združenja prevzema mag. Boris Sovič, predsednik uprave Elektro Maribor d. d.
Preberite več
Kategorije: Novice |
Digitalizacija zahteva ustrezno zakonodajno podlago ter aktivno vlogo uporabnika in distribucijskih podjetij
Preberite več
Kategorije: Novice, Dogodki, Izjave za medije |